fp vw

Uansett om du skal ha ny bil, eller bytte inn din gamle, hjelper vi deg med alt fra annonsering,  fotografering, kontraktoppsett, forsikring og megling med kjøper av din bil. Vi står for all kommunikasjon med alle interesserte i salgsprosessen og svarer på telefon og e-post.

Få mer for din bil

Mange års erfaring i bilmarkedet har gitt oss en god forståelse og mye erfaring med hvordan vi skal få en bedre pris for din bruktbil. Du vil få en bedre avtale enn du vil få hos en forhandler ved innbytte av din gamle bil.

Bruktbil garanti

I samarbeid med våre partnere kan vi tilby garanti på din bruktbil. Erfaring viser at dette er med på å tiltrekke en større kundegruppe og  gir en bedre pris for din bil. 

Forsikring og finansiering

I samarbeid med våre partnere kan vi tilby full finansiering og forsikring av din bruktbil til våre kunder.  Dette øker interessen og kundekretsen.

Reperasjoner

Om ønskelig og nødvendig kan vi kan reparer steinsprut, lakkskader og slitasjedeler etc.  for å øke verdien av din bil.

Erfarne selgere

Med over 20 års erfaring med kjøp og salg av bil har vi god innsikt i bilmarkedet og annonsering.  Denne erfaringen gjør at vi kan gi deg en mye bedre avtale enn du vil få ved innbytte hos bilforhandler.

Få pristilbud

Ta kontakt for pristilbud eller mer info.